About

Alle technieken

Technieken:

Nadat de Hair Extensions zijn geplaatst en het haar in model is gebracht, is NIET te zien van welke techniek er gebruik is gemaakt. Hieronder zijn de verschillende technieken uitgelegd die toegepast kunnen worden. Om te kunnen beoordelen welke techniek het beste toegepast kan worden bij iemand is het belangrijk om voldoende kennis te hebben van elke techniek.

Wax

Wax Hair Extension worden door middel van wax vastgezet aan het eigen haar. Dit gebeurt door middel van een beschermplaat waar een dun plukje eigen haar doorheen wordt geplaatst. De Wax Hair Extension-techniek wordt ook wel bond fusion, Keratine Extensions. Met een warmtetang of geluidsgolven wordt de u-vormige wax of de platte wax gesmolten en blijft het plukje aan het eigen haar vastzitten.

Microring

De microring extensions zijn bevestigd aan de bovenkant met een kleine ring. De ringen worden met een speciale tang vastgezet aan het eigen haar. Deze techniek wordt ook wel de I-tip-techniek genoemd. Ook de nano-ringen ( twee keer zo klein) en de micro-looping zijn een vorm van Microring Hair Extensions.

Tape extensions

Op de tape extension zit een stukje dubbelzijdig plakband bevestigd. Deze wordt tussen het eigen haren vastgemaakt. De Tape-in Extensions zijn voorzien van een transparante plakstrip. De haarstrips hebben afgeronde hoeken en zijn anti-allergie. De Tape-In Hair Extensions zijn absoluut haarvriendelijk en de unieke wijze van aanbrengen en verwijderen voorkomt haarbreuk. De haar strips zijn verzegeld door een waterafstotende plakstrip, waardoor ze niet kunnen wegslippen of loslaten.

Hair Weave

De extensions haren van een hair weave zitten vastgenaaid aan matten. Voor een hair weave worden er eerst een aantal dunne vlechten in het haar geplaatst waar vervolgens de haarmat overheen wordt genaaid.

Lijm Hair Extensions

Bij een Lijm Hair Extension wordt er ook matten Weave Hair Extensions gebruikt. De matten worden door middel van speciale haarlijm bevestigd aan het eigen haar.

Omdat er geen vlechten nodig zijn voor deze techniek of andere attributen is het resultaat superplat en comfortabel.

Microring draad Weave Extensions

Bij deze techniek worden dezelfde haarmatten gebruikt als bij de Weave verlenging met vlechten en draad. In plaats van vlechten wordt door middel van Microringen een kabel geplaatst over de hoofdhuid waar vervolgens de weavematten overheen worden genaaid.

Microring Weave Extensions

Bij de weave verlenging zonder draad worden de matten doormiddel van de microringen tussen het eigen haar bevestigd. Deze methode is nagenoeg hetzelfde als de microringen met draad. Bij deze methode komt er echter geen draad aan te pas. Door middel van extra ringen is de draad niet nodig.

Clip-in Extensions

De Clip-in Hair Extentions kunnen gemakkelijk zelf in het haar worden bevestigd door middel van de klemmen die aan de haarmatten zitten vastgenaaid. Deze extensions zijn niet bedoeld om mee te slapen. Maar omdat de Clip-In Hair Extensions vaak niet iedere dag worden gedragen, kunnen ze daarom ook heel lang meegaan.

Flip-in Extensions

De haren van de Flip-in Hair Extensions zijn bevestigd aan een visdraad. Er zijn maximaal 2 Flip-In Hair Extensions in het haar aan te brengen, waar- door de inzettijd korter is dan bij alle andere Hair Extension-technieken.

Flip-In Hair Extensions zijn de snelste en eenvoudigste manier om je look te transformeren. Het werkt, in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad die over het hoofd wordt gedragen tussen het eigen haar door.

Volg Love Long Hair

Meer informatie over het keuzevak ontvangen?

3 + 9 =